Ενα θερμo καλωσoρισμα

volley gun
Σας Καλωσορίζω στο Collector’s Citadel, ένα προσωπικό ιστολόγιο που αποφάσισα να υλοποιήσω, τόσο για να αρχειοθετήσω την πολυετή συλλογή μου (1990-20ΧΧ) από μινιατούρες ηρωικής κλίμακας (με θεματολογία το σύμπαν του Warhammer Fantasy) , όσο και για να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου σχετικά με την γκάμα των μοντέλων που υπήρξαν διαθέσιμα από την Games Workshop το διάστημα αυτό.

Παρότι στο διαδίκτυο υπάρχουν πολές αξιόλογες προσπάθειες που χαρτογραφούν τις μινιατούρες του Warhammer στις πρώτες εκδόσεις του παιχνιδιού, (1983-1992), τα άτομα που ασχολούνται με την ανασκόπηση της περιόδου μέχρι και το 2000 λιγοστεύουν και σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με τις ποιο σύγχρονες εκδόσεις (2000-2015). Ελπίζω για όποιον ενδιαφέρεται, τούτο το ιστολόγιο να τον βοηθήσει να καλύψει το κενό.

Μετά από 22 χρόνια ύπαρξης του Μύθου του Old World, τα γεγονότα του End of Times, άλλαξαν την ιστορία και την μορφή του κόσμου που πολλοί οπαδοί του Warhamer Fantasy αγαπήσαμε. Εγώ, ικανοποιημένος, θεωρώ ότι ολοκλήρωσα ένα μεγάλο κύκλο ως συλλέκτης, ο οποίος ξεκινά με τις λίστες από τα Ravening Hordes της 6ης έκδοσης και ολοκληρώνεται με τις λίστες του End of Times της 8ης έκδοσης. Φυσικά οι λιγοστές εκκρεμότητες που έχω, δεν είναι εύκολο να κλείσουν (αφού τα κομμάτια που μου λείπουν δεν πωλούνται σε αφθονία), αλλά νιώθω ήδη νικητής έχοντας πάνω από το 99% εκείνων που επιθυμώ και αισιοδοξώ για το 100% στο μέλλον.

Στη συλλογή μου, εκτός από το Warhammer Fantasy Battles, συμπεριλαμβάνω και την Skirmish πλευρά του Oldworld, το Mordheim, όπως και τα επιτραπέζια, Hero Quest, Advanced Hero Quest, Warhammer Quest, Talisman (3rd ed) καθώς και την 2η & 3η έκδοση των  P&P RPG’s από την Black Library & Fantasy Flights αντίστοιχα. Επίσης Ακολουθώ πολλά άλλα παιχνίδια της GW όπως τo BloodBowl (3rd ed),  Warhammer Quest: Silver Tower & Shadows over Hammerhal (Age of Sigmar era), Necromunda (2nd ed) κ.α.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν… σε αυτό το ιστολόγιο θα σας κάνω μία σταδιακή παρουσίαση της συλλογής μου, περιγράφοντας ταυτόχρονα (με όσες περισσότερες λεπτομέριες μπορώ) την ιστορία του κάθε μοντέλου ξεχωριστά, τις ιδιαιτερότητες του και την θέση του στο Old World.

Ελπίζω να το βρείτε τόσο ενδιαφέρον, όσο και εγώ!

Ισίδωρος.

Υστερόγραφο: Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε ορισμένες πληροφορίες για την Ιστορία του Warhammer, πατώντας πάνω στο εικονίδιο στα δεξιά της επικεφαλίδας collector’s citadel (δώστε του λίγο χρόνο γιατί αργεί να φορτώσει).

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s